Jumaat, 21 November 2014

Pandora: My First!

I love my first an only pandora charm, its gold with cz diamond. First and ONLY for now. Sebagai penghargaan buat diri sendiri dengan kerana berjaya menubuhkan sebuah syarikat kecil "Norya Beauty & Jewellery". Suka sangat2 dan thank you Allah..atas anugerah dan kebahagiaan ini.

2 ulasan:

♥TheOnlyFarah♥ berkata...

Salam kenal.. Wow saya mampu tengok jer la kalau yg gold...Yg ada skrg pn syukur dah..minat punya pasal n sesekali reward diri apa salahnya kan.. Welcome to the pandorian club dear.. :)

syadzilamustafa berkata...

Salam kenal jugak..erm saya pun x mampu nak beli byk2 gold cham, tp bila difikirkan..saya x berapa minat silver..so beli la charm ni...anyway, setiap orang ada cita rasa masing2 kan...so sama2 happy kumpul pandora ye hi..mana tau infuture saya beli silver plak...x boleh percaya sgt saya nih...hihi