Jumaat, 22 Mei 2015

Scrub: Scrub Buatan Sendiri, The Best!

Assalamualaikum, & hai semua...
Hari ni saya nak kongsi sesuatu yang menarik.  Uoll semua suka scrub atau lulur badan? Penting tau scrub badan ni, terutama yang dah kawen dan yang baru nak kawen..yang tak kawen lagi pun sangat lah digalakkan berlulur badan. Sebab apa? Bila kita scrub badan dan muka kita, segala daki-daki dan sel kulit mati yang tak tertangggal dengan sabun biasa tu akan tangggal. Jadi, kulit kita akan jadi lebih halus mulus, bersih, dan juga dengan khasiat yang terkandung dalam scrub tu akan membantu mengurangkan jerawat, serta parut jerawat pada badan dan muka tau (ini bergantung pada ingredient dalam scrub tu la).

Jadi falam lah ye, lain scrub, lain khasiat tambahan dia untuk kulit kita. Saya nak kongsi kat sini satu scrub badan daripada kopi atau coffee scrub yang sangat best, buatan sendiri..bukan buatan kilang, dengan menggunakan bahan-bahan semula jadi. Haa ni la dia, refer pic dan testimoni di bawah ye..

Coffee Scrub for face & body.

Our main ingredients of Coffee Scrub: Fresh Coffee Ground, Brown Sugar, mix of amazing oil in the world ( Virgin Olive Oil, Virgin Coconut Oil & Essential Oil of Jojoba Oil). Its all natural....safe for all.

Get rough & dirty with our delicious Coffee Scrub.

Benefits of Coffee Scrub :
- reduce acne & scar (face & body)
- brighten dull skin
- make skin extra smooth, moist & soft!
- helps to reduce the appearance of cellulite/strechmark
- release your stress
- tighten your skin

Use it consistently & u will notice ur skin become flawless & glowing.

RM32 for 125gm
RM53 for 250gm
* shipping cost RM6 (WM) & RM9 (EM)

Jika anda berminat nak cuba, hubungi saya melalui 
whatsapp / telegram ditalian: 019-9893277 (nor)

Teringat pulak waktu muda remaja dulu, suka sangat beli scrub, mula2 scrub papaya, pastu scrub olive oil body shop. Masa tu kurang lagi pengetahuan pasal lulur semula jadi ni...yang semula jadi lebih baik sebenarnya sebab tanpa bahan kimia. Bila nak bertunang dan kawen saya lagi la suka menscrub badan ni, hihi nak kulit halus mulus la katekan..sampai sekarang menjadi rutin wajib saya, setiap minggu..you olls cam mana? Yang belum cuba, cuba la dulu baru tau betapa bestnya scrub ni, hubungi nombor diatas.

4 ulasan:

Murniwati Awang berkata...

mesti Wangi ni...terbau2 kopi pulak kat hidung ni..takpon lepas scrub dalam bathroom tu mesti Wangi bau kopi..

Murniwati Awang berkata...

mesti Wangi ni...terbau2 kopi pulak kat hidung ni..takpon lepas scrub dalam bathroom tu mesti Wangi bau kopi..

CikLily Putih berkata...

cam best je coffee scrub ni ek

syadzilamustafa berkata...

Ya murniwati dan cik lily, memang best scrub ni, peminat coffee mesti suka..kalau nk cuba jgn lupa hubungi saya =)